Hedersgäst!!

okej. värsta stora nyheten. Jag har berättat för maria om min blogg!!! OMG!!! du borde känna dig hedrad maria!!!

Puss på dig älskling!


lovestoned


Solen är här!

yay!! solen har kommit tillbaka till härliga öland. Nu måste jag seriöst sola, har inte gjort det på hela sommaren, drastiska åtgärder (brun utan sol) kommer snart att göras om inget förändrats. Jag har faktiskt några måsten som jag måste göra innan jag åker hem till stockholm. Här är dom:

-SOLA
-Åka till böda
-spela golf (inte minigolf)
-åka till byrum
-göra nått helt random som jag antagligen kommer att ångra senare
-FESTA med kära ica vänner

(listan kommer fyllas på så småningom.) BödaEtt antal somrar sedan.


Kära Öland <3

yeah!


ajjjj...

hellu.

Jag har knappt någon känsel i arslet just nu, efter att ha åkt igenom inprincip hela öland så försvinner känseln efter några timmar. fast jag sov på vägen ner så jag var iallafall utsövd när vi kom fram till vårat mål, Ölands södra udde, jag gick upp i fyren (det är nämligen så att öland har en fyr i var ände, en i söder och en i norr, så nu har jag varit i båda fyrarna) det var 192 trappsteg upp men det konstiga var att jag inte alls hade ont i benen efter.. :/ Men nu är jag hemma. lyssnar på musik och gör lite uppdatering på face och i bloggen som ni märker :D

En sak till som jag vill berätta innan jag går är att jag inte har berättat för någon om den här bloggen, eller jag har sagt att jag har skaffat en ny blogg m.m men jag har inte berättat vad den heter (förutom min syrra) hon råkade se när jag var inne på den så det var ett misstag.. elr??
så nu kanske ni kan tycka att det är lite konstigt att jag inte har berättat de, liksom bah: "hallå.. varför inte berätta. man sitter ju inte bara som en snubbe och skriver för sig själv och veta att ingen kommer att läsa det?!" men på något sätt så känner jag att det är skönt, jag vill kunna komma igång med bloggen på riktigt innan jag vill ge ut addressen och jag antar att när folk till sist får reda på addressen så kommer dom att titta på tidigare inlägg och läsa dessa inlägg. Så nu vet ni :D

http://www.olanningen.com/olands_kyrkor/bilder/karta_kyrkor.jpg

okej, titta på kartan och leta upp högby, därifrån åkte jag och sen leta upp ås som är längst ner, dit åkte jag. Snacka om trött jag var efter.

Puss på hjässan.

Tjoo bree...

hej. nu drar jag till grönhögen för dagen. Hörs senare.

Puss  på rumpan.Kramar från öland

.

Childhood is not from birth to a certain age
and at a certain age the child is grown,
and puts away childish things.
Childhood is the kingdom where nobody dies.


Jag tycker att den här dikten/påståendet är helt sjukt sant, man ska inte sluta vara barnslig för att man har uppnått en viss ålder. Jag tycker att man ska vara barnslig så länge man känner att det är en del av dig själv och en del av ens personlighet. Lev erat liv som ni vill och påverkas inte utav vad andra tycker, man ska inte vara en i mängden utan man ska sticka ut, det ska alla. Om nu alla skulle vara lika och tycka samma sak då skulle det kanske inte finnas några krig i världen men det skulle inte heller finnas någon variation. Ingenting skulle inte heller förändras för att alla skulle tänka likadant och då skulle inte samhället utvecklas för att alla var nöjda med det som fanns. Så. Var barnslig, stick ut i mängden.

show must go on..

hej.

nu har jag precis kommit hem från madde (henne som vi var hemma hos), jag hade jättetrevligt. Mycket skratt och roliga historier om händelser på ica. Det är typ det enda som vi alla har gemensamt :P är lite kul faktiskt men sedan så bestämde vi att vi inte fick nämna ica mer för att om man gjorde det så..... okej jag ska inte gå in på detaljer ;)

Jag var tvungen att åka hem för jag ska upp vid 5 imorgon för att jobba, jag kommer att vara uber trött. men nu ska jag gå.


Puss hej leverpastej!!!!!!!!!

Hmm....


"Who doesn´t love toiletpaper? Dah...."

Hej.
Idag har jag gjort min vanliga rundtur på jobbet, jag sommarjobbar på Ica här på Öland. Jag är morgonplockare så jag börjar 6 på morgonen och sedan så jobbar jag till 10, så nu har jag slutat för dagen. En sak som jag tycker är roligt att plocka upp är toalettpapper, det väger inte särskilt mycket och det har finafärger och tar inte så lång tid att plocka upp (där för rubriken).

Här på Öland så är det inte strandväder idag men det regnar iallafall inte, se det positiva i det negativa. Men jag tror nog att jag ska åka till min syssling Arvid ett tag nu och gå ut med deras hund Chilla. Sedan ikväll så är det fest, så jag måste sova lite nu på dagen så att jag inte kommer att vara allt för trött imorgon.

Jag hoppas ni har fint väder och har det bra, vart ni nu än är.

Kram KArvid och Jag


9th grade

Hej, den här bloggen är skapad för att beskriva mitt sista år i grundskolan,  jag kommer också berätta lite om vad jag gör på dagarna m.m. Jag förväntar mig att mycket kommer att hända och ni kommer förmodligen att få lära känna min klass på närmre håll också. Just nu är det sommarlov men snart är det klassresa, vi ska segla på en båt som heter SY Ellen. Jag har aldrig seglat förut men jag antar att det kommer gå bra.

Jag döpte bloggen till blue hats för jag tyckte det var ett passande namn för att jag går i en engelsk skola och då har vi vissa amerikanska traditioner som t.ex att man har en blå hatt med dräkt när man slutar nian. Jag tror egentligen det som man mest ser fram emot när man slutar grundskolan är att få kasta upp dessa blå hattar i luften och veta att "Jag klarade det här!", för man har ju sett på varje skolavslutning och varit lite avundsjuk för då är det niorna som har den största uppmärksammheten och nu är det äntligen vår tur.

Kram KAirplanes - BOB feat Hayley Willams

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0